BAŞKAN ÇAĞLAYAN EFSANE TEKNİK DİREKTÖRÜ AĞIRLADI

Yazdır / Tarih: 2017-02-23

TÜFAD ve TFF organizasyonu ile Yalova’da düzenlenen Antrenör gelişim seminerlerine katılan Orhangazili teknik direktör Ahmet Akcan, ekip arkadaşları Nedim Karadeniz ve Osman Üstünel ile birlikte Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ı makamında ziyaret etti. Belediyespor Koordinatörü Şinasi Kaya ile birlikte başkan Çağlayan’ı makamında ziyaret eden Ahmet Akcan, Orhangazi ve Türk futbolu ile ilgili başkan Çağlayan ile sohbet etti. 1988 yılında o dönem Galatasaray’ı çalıştıran dünyaca ünlü efsane teknik direktör Jup Derwal ve Mustafa Denizli’nin yardımcılığını yapan halen Milli Takımlarda antrenör gelişimi programında yer alan Ahmet Akcan, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ın Orhangazi’de hem profesyonel hem de amatör lig takımlarına verdiği maddi ve manevi desteği bildiğini belirterek, Orhangazililer ve Orhangazi futbolu böyle bir belediye başkanına sahip olduğu için çok şanslı. Bir çok kentte bu konuda yerel yönetimlerin çok ilgisiz olduğunu biliyoruz. Bu anlamda başkan Çağlayan’ı kutluyorum dedi. Ahmet Akcan, bir Orhangazili olarak Orhangazispor ve Orhangazi futboluna bundan sonraki süreçte daha fazla katkı sunmak istediğini de belirterek, bu konuda belediye başkanımız ve Orhangazi futbol dünyası ile işbirliği yapabilir, ilçeye katkı sağlayabiliriz dedi.