BAŞKAN ÇAĞLAYAN ENGELLİLER OKULUNDA ÖĞRENCİLERLE 3D SİNEMA İZLEDİ

Yazdır / Tarih: 2017-01-20

Orhangazi Belediye başkanı Neşet Çağlayan, okulların ilk yarısının son gününde minik engelli öğrencilerle sinema keyfi yaşadı. Belediye tarafından İlköğretim okullarında başlatılan okulda sinema keyfi kapsamında Sinema Günü Emine Saadet Öcalgiray Engelli Okulu ve Mesleki Eğitim Merkezi’nde öğrencilere Çocuk sineması izlettirildi. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Başkan Yardımcısı Necmettin Şahin ve Meclis üyesi Serkan Ateş ile birlikte Emine Saadet Öcalgiray Engelli Okulu ve Mesleki Eğitim Merkezi’ndeki öğrencilerle birlikte sinema izledi. Çocuklarla 3D sinema keyfi yaşayan Başkan Neşet Çağlayan, daha sonra okul müdürü Sadrettin Soylar ile birlikte okulu gezdi, yeni açılan atölyeleri inceledi ve okul ile ilgili idarecilerden bilgi aldı.