BAŞKAN ÇAĞLAYAN, ERKAN ŞARKÜTERİ’NİN AÇILIŞINI YAPTI

Yazdır / Tarih: 2016-08-22

Orhangazi’de şarküteri sektörünün yeni bir adresi daha oldu. Erkan Karagöz’ün işletmeciliğini yaptığı Erkan Şarküteri dualarla açıldı.Orhangazi’de eski balık pazarının bulunduğu Orhanbey Caddesi’ne hizmet veren Erkan Şarküteri için bugün açılış töreni düzenlendi. Açılışa Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Başkan yardımcısı Necmettin Şahin ve Büyükşehir Belediyesi Orhangazi Koordinatörü İsmail Özbey ile birlikte çok sayıda davetli katıldı.

DUALARLA AÇILDI

Çakırlı Mahallesi sakinlerinden Erkan Karagöz’ün işletmeciliğini yaptığı Erkan Şarküteri’nin açılış töreninde dualar okundu. Açılışta konuşan Belediye Başkanı Çağlayan, Orhangazi’de yeni işyerlerinin açılıyor olmasından mutluluk duyduğunu ifade ederek, hayırlı olmasını diledi. Çağlayan, ardından da işyerinin açılış kurdelesini kesti.