BAŞKAN ÇAĞLAYAN EV ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Yazdır / Tarih: 2017-08-16

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, yoğun çalışma programının yanı sıra ev ziyaretlerini de sürdürüyor. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, eşi Zöhre Çağlayan ile birlikte Hürriyet Mahallesinde yaşayan Uslu Ailesinin misafiri oldu. Aile ile sohbet eden Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, ailenin mahalle ile ilgili sorun ve taleplerini dinledi.

BİRLİKTE GÜZEL GÜNLERE

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, belediyecilik çalışmalarının yanı sıra vatandaşlarla da sık sık bir araya gelmeye gayret ettiklerini belirterek, Hürriyet Mahallemizde Uslu ailesi bizleri evlerinde ağırladı. Misafirperverlikleri nedeniyle kendilerine teşekkür ediyorum dedi. Çağlayan, vatandaşların taleplerinin kendileri için en önemli yol haritası olduğunu belirterek, ilçemizin daha yaşanabilir bir kent olması, tüm eksikliklerinin giderilebilmesi için ekibimizle birlikte gece gündüz çalışıyoruz dedi.