BAŞKAN ÇAĞLAYAN FARKINDALIK GÜNÜNDE DOWN SENDROMLU ÖĞRENCİLERİ AĞIRLADI

Yazdır / Tarih: 2018-03-24

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Farkındalık Günü nedeniyle Orhangazi Saadet Öcalgiray İş ve Mesleki Eğitim okulunda eğitim gören down sendromlu öğrencileri makamında ağırladı. Makam koltuğunu minik öğrencilere teslim eden Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Okul idarecilerinden Down sendromu ve hafta ile ilgili bilgi aldı. Öğrencilerle sohbet eden başkan Çağlayan, miniklere hediyeler verdi. Down sendromlu öğrencilerin İstiklal Marşını okuduğu ziyarette renkli görüntüler yaşandı. Başkanlık koltuğuna oturan down sendromlu minik öğrenci ise telefonla talimatlar yağdırıp siparişler verdi. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Farkındalık gününde böyle bir organizasyondan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Detaylı Bilgi ve Fotoğraflar İçin Tıklayınıız