BAŞKAN ÇAĞLAYAN FEDERASYON GENÇLİK OLUŞUMUNU AĞIRLADI

Yazdır / Tarih: 2018-10-23

Bursa Erzurum Dernekleri Federasyonu Başkanı Onur Hanefi Arslan ve yönetim kurulu üyeleri Belediye  Başkanı Neşet Çağlayan’ı makamında ziyaret etti. Federasyon Gençlik Kolları Başkanı Onur Hanefi Arslan, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’a dernek faaliyetleri ile ilgili bilgi aktardı. Onur Hanefi Arslan, Federasyon yönetiminde Orhangazi’den de yöneticiler yer aldığını belirterek, Bursa bölgesinde dernek olarak özellikle gençlere yönelik bir çok faaliyet yapıyoruz. Bu faaliyetlerimizde belediye başkanı Neşet Çağlayan’ın da bizlere destekleri oldu. Kendisine teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyoruz dedi. Başkan Çağlayan ise dernek yöneticilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür edip başarı diledi.