BAŞKAN ÇAĞLAYAN FINDIKLI VE ÜREĞİL'DEKİ ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Yazdır / Tarih: 2016-11-28

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, hafta sonu dış mahallelerde devam eden çeşitli çalışmaları yerinde inceledi. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Fındıklı mahallesini ziyaret etti. Burada muhtar Nurettin Tüfekçi ile beraber mahallede devam eden içme suyu çalışmalarını gezdi. Fındıklı’da içme suyu sorununu çözecek olan yeni içme suyu sondaj ve su deposuna taşınma çalışmalarını gezen başkan Çağlayan daha sonra yine Fındıklı mahallesinde devam eden parke çalışmalarını gezdi. Başkan Çağlayan daha sonra beraberindekilerle birlikte Üreğil mahallesine geçerek burada incelemelerde bulundu.

Çağlayan Üreğil mahallesindeki parke çalışmalarını da gezerek ekiplerden bilgi aldı. Başkan Çağlayan şehir merkezinde devam eden çalışmaların yanı sıra, dış mahallelerde de devam eden bir çok çalışmanın yer aldığını belirterek, hedefimiz dış mahallelerimizdeki tüm ihtiyaçları karşılamak. Bunun için de ekiplerimizle birlikte yoğun bir çalışma temposu içindeyiz dedi.