BAŞKAN ÇAĞLAYAN GEMİÇ MAHALLE MECLİSİNDE MAHALLE SAKİNLERİNİ DİNLEDİ

Yazdır / Tarih: 2018-01-29

Orhangazi Belediyesi Mahalle Meclisleri Gemiç Mahallesi ile devam etti. Orhangazi Belediyesi’nin Mahalle sakinleri ile bir araya gelip sorun ve talepleri yerinde tespitinin yapıldığı Mahalle meclislerinde Gemiç Mahallesinde Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Başkan yardımcıları, Ak Parti ilçe başkan vekili Selami Ekeman ve Belediye Birim Müdürleri katıldı.

GEMİÇ MAHALLESİ SAKİNLERİNİ DİNLEDİ

Mahalle Muhtarı Dinçer Dimrit’in selamlama konuşması ile başlayan Gemiç Mahalle Meclisi toplantısında Ak Parti ilçe başkan Vekili Selami Ekeman toplantı ile ilgili görüşlerini dile getirdi. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, mahalle meclislerinin içeriği ile ilgili Gemiç sakinlerine bilgi aktardı. Başkan Çağlayan, göreve geldiklerinden bu yana her konuda yerinde tespitler yapıp, mahalle sakinlerini dinlediklerini ifade etti. Çağlayan, Gemiç mahallesinde yol parke ve içme suyu ile ilgili bir çok çalışmanın tamamlandığını belirterek, mahalle muhtarlarımızla ilgili mahallelerimizin sorunlarını sürekli takip edip yerinde çözmek için uğraş veriyoruz. Gemiç Mahallemizin de eksiklerini biliyoruz. 2018 yılı içinde bu sorunların birer birer giderilmesi için çalışma planlarımızı yapıyoruz dedi. Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Gemiç Mahallesi sakinlerinden gelen görüş ve önerileri dinledi.