Menu

BAŞKAN ÇAĞLAYAN, GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRÜNÜ ZİYARET ETTİ

Yazdır / Tarih: 2016-10-05

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç.Dr.Süleyman Şahin’i makamında ziyaret etti. AK Parti ilçe başkanı Mustafa Kaya’nın da hazır bulunduğu ziyarette Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, yapımı tamamlanan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu projesinin açılış programlaması ile birlikte yüzme havuzunun çevre düzenlemesi çalışmaları ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

 

YENİ SUNİ ÇİM SAHA İHALE AŞAMASINDA

Ziyarette ayrıca, Orhangazi Göl Spor Tesislerinde yapılacak olan üçüncü suni çim sahanın yapımı konusu da masaya yatırıldı. Daha önce Orhangazi Belediyesi tarafından tahsis edilen arazi üzerine yapılacak olan yeni suni çim sahanın Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından ihalesinin yapılacağını belirten Doç.Dr.Süleyman Şahin, dosya ihale aşamasına geldi. Önümüzdeki süreçte ihale yapılacak ve yeni Suni Çim saha inşaatını da başlatmış olacağız dedi.

 

STADYUM VE KAPALI SPOR SALONUNUN KALDIRILMASI

Öte yandan Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ın daha önce de gündeme getirdiği, Hürriyet Mahallesinde bulunan ilçe stadyumu ve kapalı spor salonunun kaldırılıp başka bölgelere inşa edilmesi ile ilgili husus da görüşmede yer aldı. Belediyenin Hürriyet Mahallesinde stadyum ve kapalı spor salonunun kaldırılması halinde bölgeye büyük bir park alanı kazandırmayı planladığı çalışma ile ilgili olarak gerekli yazışmaların da bakanlık nezdinde sürdürüleceğini kaydetti.

 

GÖLDE SU SPORLARI MERKEZİ

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin ile İznik Gölü Orhangazi sahilinde bir Su Sporları Merkezi kurulması ile ilgili de görüş alışverişinde bulundu. İl Spor Müdürü Süleyman Şahin, bakanlık ile yapılacak görüşmelerde göle bir su sporları merkezi kurulabileceğini belirtti.  

Detaylı Bilgi ve Fotoğraflar İçin Tıklayınız

 

Diğer Haberler