BAŞKAN ÇAĞLAYAN GÖÇMEN BÖREKÇİSİNİN AÇILIŞINA KATILDI

Yazdır / Tarih: 2017-09-18

Göçmen Börekçisi dualarla açıldı

Türkiye genelinde bir çok noktada hizmet veren Mücahit Canbudak tarafından işletilen Göçmen Börekçisi Orhangazi’de  açılış töreniyle hizmete girdi. Göçmen Börekçisi’nin açılış törenine ilçe protokolü katıldı.

Açılışa özel ücretsiz börek ve içecek ikramlarının yapılması izdihama yol açarken, açılışa Ak Parti Bursa milletvekili İsmail Aydın, Kaymakam Dr. Yalçın Yılmaz, Belediye başkanı Neşet Çağlayan, Ak Parti İlçe başkanı Mustafa Kaya, MHP ilçe başkanı Necati Güneş, belediye başkan yardımcıları, Orhangazi Müftüsü Yusuf Tuna iş adamları katıldı. Açılış sırasında protokol üyeleri birer konuşma yaptıktan sonra Müftü Yusuf Tuna Dualar okuyarak açılışı gerçekleştirdi. Açılıştan sonra dükkanı gezen davetliler Mücahit Canbudağa hayırlı olsun dileklerinde bulundu.