Menu

BAŞKAN ÇAĞLAYAN GÖL SAHİL PROJESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Yazdır / Tarih: 2018-12-10

Orhangazi'de İznik Gölü Sahil şeridinde Büyükşehir Belediyesi Ekiplerimiz tarafından sürdürülen Sahil Projesinde çalışmalar hız kazandı. Çamlık tesisleri güzergahı boyunca yaklaşık 3 kilometrelik bölümü kapsayan çalışmalarda bir yandan bordür çalışmaları sürerken diğer yandan zemin parke ve bisiklet yolu çalışması devam ediyor.

Şubatta tamamlanacak

İznik Gölü’ne yeni bir değer katacak olan Göl Sahil Projesi kapsamında sahilde yürüyüş yolu, bisiklet yolu, dinlenme ve sosyal donatı alanlarının yer alacağı proje kapsamında sahil güzergahı da aydınlatma çalışmaları yapılacak.  Çalışmaların şubat ayı sonuna kadar tamamlanması planlanıyor. Proje kapsamında çamlık içinde de yeni oturma grupları ve çardaklar da yer alıyor.

Başkan Çağlayan çalışmaları inceledi

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Meclis üyeleri ile birlikte İznik Gölü Orhangazi Sahilinde devam eden ve Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülen Göl Sahil Projesinde incelemelerde bulundu. Yüklenici firma yetkililerden çalışmalar ile ilgili bilgi alan Başkan Çağlayan, projenin şubat ayı sonuna kadar tamamlanacağını belirterek, Göl sahilimize değer katacak olan projede Çamlık Tesisleri güzergahı boyunca yaklaşık 3 kilometrelik bir çalışma alanı bulunduğunu ve hem yürüyüş hem de bisiklet yolunun yanı sıra dinlenme alanları ve Çamlık Tesisleri içine yeni bank ve çardaklar yapılacağını kaydetti.

Detaylı Bilgi ve Fotoğraflar İçin Tıklayınız

Diğer Haberler