BAŞKAN ÇAĞLAYAN HANIMLAR LOKALİ KERMESİNE KATILDI

Yazdır / Tarih: 2016-11-21

Orhangazi Kent Konseyi Kadın Meclisi, Hanımlar Lokali’nde kermes düzenledi. Kaymakam Dr.Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ve eşi Zöhre Çağlayan, Askerlik Şubesi Başkanı Per.Yzb.Gökhan Su, Emniyet Müdürü Ramiz Erçetin ve çok sayıda davetlinin katıldığı Kermes açılışında konuşan Kent Konseyi Kadın Meclisi başkanı Habibe Sivri, Hanımlar Lokali’nde her 3 ayda bir bu kermesi düzenleyeceklerini ifade etti. Habibe Sivri, Orhangazili bayanların evlerinde hazırladıkları ürünleri burada satıp ev bütçelerine katkı sağlamayı hedeflediklerini belirterek, kendilerine destek olan herkese teşekkür etti.

Daha sonra konuşan Kaymakam Dr.Yalçın Yılmaz ise Kermes’in bir emek anlamına geldiğini belirterek bu organizasyonu düzenleyenlere teşekkür etti. Konuşmaların ardından açılışı yapılan kermesi gezen başkan Çağlayan ve Kaymakam Dr.Yalçın Yılmaz, hem alışveriş yaptı hem de ev hanımlarının stantlarını ziyaret etti.