BAŞKAN ÇAĞLAYAN HASAN BASRİ İLE TRAMVAY SOHBETLERİNİN KONUĞU OLDU

Yazdır / Tarih: 2018-03-28

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan Olay TV’de yayınlanan ve Hasan Basri tarafından hazırlanıp sunumu gerçekleştirilen Tramvay Sohbetlerinin konuğu oldu. Bursa’da Tramvay’da yolcularla birlikte çekilen programda hem yolculuk yapan hem de Hasan Basri’nin sorularını yanıtlayan Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, programda hem kendi hayatı ile ilgili kesitler anlattı hem de Orhangazi’de yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

2018 yılı yatırımların hayata geçeceği yıl olacak

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan programda geride kalan 4 yıllık dönemde yapılan çalışmaları anlattı. Çağlayan, alt yapı çalışmalarını tamamlayıp üst yapıyı da yüzde 100 oranında bitirdiklerini belirterek, Orhangazi geçmişteki görüntüsünden tamamen kurtuldu. Bugün her caddesi ve sokağı asfalt yada parke yapılmış kaldırımları tamamlanmış bir şehir oldu dedi. Çağlayan, 2018 yılı programlarını da aktardığı programda hem Büyükşehir Belediyesi hem Orhangazi Belediyesi olarak bir çok projeyi yürütüyoruz. Bu projelerimizin tamamını bu yıl içinde tamamlayıp hizmete sokmuş olacağız. Yeni çalışmalar ile birlikte Orhangazi çehresi tamamen değişmiş bir şehir olacak dedi. Öte yandan başkan Çağlayan’ın konuk olduğu Tramvay Sohbetleri programı 30 Mart Cuma günü akşam saat 22.00’de Olay TV’de yayınlanacak.