BAŞKAN ÇAĞLAYAN HASTANEDE SERVİSLERDEKİ HASTALARI ZİYARET ETTİ

Yazdır / Tarih: 2016-11-29

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Orhangazi Devlet Hastanesinde servislerde yatan hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini sundu. Meclis üyesi Turgay Peker, Hastane başhekimi Uzm.Dr.Hasan Kocaefe ve Hastane yöneticilerinin de hazır bulunduğu ziyarette başkan Çağlayan, hastalarla yakından ilgilendi. Servislerde yatan hastalar, yeni hastanenin son derece modern ve iyi hizmet vermesinden dolayı Başkan Çağlayan ve Hastane yönetimine de teşekkür ettiler.

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, yeni hastane ile ilgili hastalardan gelen olumlu görüşler üzerine yaptığı değerlendirmede, yeni hastanemiz ile ilgili tüm hastalarımızın bu şekilde görüş belirtmeleri bizi memnun ediyor, bizlere güç veriyor dedi. Çağlayan, yerel, merkezi idare ve Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Orhangazi’de sağlık alanından eğitime kadar bir çok alanda vatandaşların huzuru ve refahı için uğraş verdiklerini ifade etti. Başkan Çağlayan hastanede tüm servisleri gezip hastalarla sohbet ettikten sonra Başhekim Uzm.Dr.Hasan Kocaefe ve hastane yönetimi ile bir araya gelip hastanenin ihtiyaçları ve taleplerini dinledi.