BAŞKAN ÇAĞLAYAN İFTAR PROGRAMINDA TBMM BAŞKANI VE İÇİŞLERİ BAKANI İLE BİR ARAYA GELDİ

Yazdır / Tarih: 2016-06-27

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Birlik Vakfı Bursa Şubesi tarafından düzenlenen ve TBMM Başkanı İsmail Kahraman ile İçişleri Bakanı Efkan Ala’nın da katıldığı iftar programına katıldı. Birlik Vakfı iftar organizasyonu Bursa’da düzenlendi. Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı İsmail Kahraman ve İçişleri Bakanı Efkan Ala, Birlik Vakfı Bursa Şubesi'nin düzenlediği iftar programına katıldı.

Bursa merkez Osmangazi ilçesi Çekirge semtindeki vakıf binasının bahçesinde düzenlenen iftar programına Kahraman ve Ala'nın yanı sıra Bursa Valisi İzzettin Küçük, AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, Birlik Vakfı Genel Başkanı Mehmet Alacacı, vakıf yetkilileri ve partililer de katıldı. İftar sonrasında Birlik  Vakfı üyeleri ve diğer davetliler uzun süre birlik merkezinde sohbet ettiler.