BAŞKAN ÇAĞLAYAN İL MÜFTÜSÜ VE 17 İLÇE MÜFTÜSÜNÜ AĞIRLADI

Yazdır / Tarih: 2018-11-15

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Bursa İl Müftüsü İzani Turan ve 17 İlçenin İlçe Müftülerini Nadır Sosyal Tesislerinde misafir etti. Bursa İl Müftülüğü tarafından gerçekleştirilen aylık istişare toplantısına Orhangazi İlçe Müftülüğü ev sahipliği yaptı. İl Müftüsü İzani Turan, İl Müftü Yardımcıları ve 17 İlçe müftüsünün katıldığı toplantının ev sahipliğini Orhangazi İlçe Müftüsü Yusuf Tuna yaptı.

Başkan Çağlayan misafir etti

İl Müftülüğü koordinasyonunda gerçekleştirilen toplantının bitiminde ise Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Orhangazi Kaymakamı Dr.Yalçın Yılmaz ile birlikte İl Müftüsü İzani Turan ve 17 İlçe Müftüsü ile Nadır Sosyal Tesislerinde yemekte bir araya geldi. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, ilçe müftülerini Orhangazi’de ağırlamaktan dolayı mutlu olduğunu belirtti.