Menu

BAŞKAN ÇAĞLAYAN İLKÖĞRETİM HAFTASI KUTLAMA PROGRAMINA KATILDI

Yazdır / Tarih: 2017-09-18

İlköğretim Haftası 75.Yıl ilköğretimde kutlandı

2017-2018 Eğitim Öğretim sezonu nedeniyle Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen İlköğretim Haftası programı 75.Yıl İlkokulunda düzenlendi. İlçe Protokolünün de katıldığı ilköğretim haftası programında renkli görüntüler yaşandı. Protokol üyeleri miniklerin okul heyecanına ortak oldu.

2017-2018 Eğitim Öğretim yılı İlköğretim Haftası kutlama Programı 75.Yıl İlkokulunda yapıldı. Kaymakam Dr.Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Karatosun, AK Parti ilçe başkanı Mustafa Kaya, MHP ilçe başkanı Necati Güneş, Okul Müdürleri ve öğrenci velilerinin katıldığı program istiklal marşının okunması ile başladı. Daha sonra günün anlam ve önemine ilişkin konuşmayı Okul Müdürü Cengiz Yağsız yaptı. Ardından kürsüye gelen Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Karatosun, yeni eğitim öğretim dönemi ve yeni müfredatlar ile ilgili bilgi aktardı.

ÇAĞLAYAN; EĞİTİMİN HER ZAMAN DESTEKÇİSİYİZ

Daha sonra kürsüye gelen Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olması temennisinde bulunarak, hem hükmet olarak hem de yerel yönetim olarak yeni derslikler ve okullar kazandırılması için yoğun çabalar harcadıklarını ifade etti. Çağlayan belediye olarak bir çok okul arsası temini ile yeni derslikler kazandırdıklarını belirterek, okullarımızın da her türlü ihtiyaçlarında yine yanlarındayız. Öğrencilerimize her yıl kırtasiye ve eğitim seti desteklerimiz sürüyor dedi. programda son olarak söz alan Kaymakam Dr.Yalçın Yılmaz, yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olması dileklerini sundu. Programın son bölümünde okul korosunun şarkıları ile öğrencilerin okudukları şiirler yer aldı. Program 4.sınıf öğrencilerinin okula yeni başlayan 1.sınıf öğrencilerine hoş geldiniz çiçeği takdimi ile tamamlandı.

Detaylı Bilgi ve Fotoğraflar İçin Tıklayınız

Diğer Haberler