Menu

BAŞKAN ÇAĞLAYAN İLKÖĞRETİM HAFTASI KUTLAMALARINA KATILDI

Yazdır / Tarih: 2016-09-19

Atatürk İlköğretim Okulundaki İlköğretim Haftası kutlama programına katılan Belediye Başkanı Neşet Çağlayan burada bir konuşma yaptı. 2016-2017 eğitim ve öğretim yılının açılışını kutlamaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Çağlayan Tabii ki eğitim öğretim olacak.

Güzel ve düzgün olacak ama içeriğinin de kimler tarafından verildiğinin ne kadar önemli olduğunu da 15 Temmuz’da bir kez daha yaşadık dedi. Çağlayan konuşmasında şunları söyledi; Çocuklarımızı kime emanet ediyoruz. Çok iyi niyetlerle gönderdiğimiz yavrularımız daha ileriki yıllarda nelerle doldurulup karşımıza nasıl ve ne şekilde çıktığına maalesef hep beraber şahit olduk. Milletçe onurlu bir duruşla beraber bu sıkıntıyı bertaraf ettik. Ama her daim uyanık ve teyakkuz halinde olmamız gerektiğini de bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Çocuklarımızı inşallah öğretmenlerimiz ile birlikte iyi yetiştireceğiz. Vatana millete hayırlı bir nesil olarak yetiştireceğiz. Bir taraftan bilgi birikimlerini arttırırken diğer taraftan da taşımaları gereken vasıfları da kendilerine yüklememiz gerekiyor.

Bu noktada öğretmenlerimize büyük iş düşüyor.’ Törenin yapıldığı Atatürk okulunun üzerine düşen bu görevleri yerine getiren bir eğitim kurumu olduğunu ifade eden Başkan Çağlayan, ‘Bu yıla kadar velisi olduğum okulumuzun aynı zamanda daimi komşusuyum. Her zaman bütün çalışmalarının farkındayım. Güzel bir ekip var. İdareciler, öğretmenler, okul aile birliği, veliler ve öğrenciler güzel bir birliktelik içindeler.’ dedi. 2016-2017 eğitim öğretim yılının öğrenciler, öğretmenler ve veliler için hayırlı olmasını dileyen Çağlayan, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da eğitimin destekçisi olmaya devam edeceklerini bildirdi.

Detaylı Bilgi ve Fotoğraflar İçin Tıklayınız

 

Diğer Haberler