BAŞKAN ÇAĞLAYAN KADEM BURSA TEMSİLCİLİĞİNİN AÇILIŞINA KATILDI

Yazdır / Tarih: 2016-09-08

Kadın ve Demokrasi Derneği'nin (KADEM) açılışına katılan CumhurbaşkanıRecep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan Bayraktar, "Artık bu ülkede yaşamanın bedeli daha ağır. Çünkü şehitlerimizin kanı, gazilerimizin üzerimizde hakkı var. Yetim kalan çocukların, dul kalan kadınların ahdi var. Bu nedenle artık işimiz daha çok, derdimiz daha fazla" dedi. Merkez Osmangazi İlçesi Nalbantoğlu Mahallesi'ndeki KADEM'in Bursa Şubesi'nin açılış törenine katılan KADEM Başkan Yardımcısı Sümeyye Erdoğan Bayraktar, KADEM'in derdi çok, vakti az, hedef sahibi kadınların, işlerinden artırdıkları zamanı toplum hizmetine sunma gayreti içinde olanların kurduğu bir dernek olduğunu söyledi.

BAŞKAN ÇAĞLAYAN’DA KATILDI

KADEM Bursa Şubesi’nin açılış törenine Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’da eşi Zöhre Çağlayan ile birlikte katıldı. Bursa Valisi İzzettin Küçük, Milletvekilleri Zekeriya Birkan ve Hakan Çavuşoğlu’nun katıldığı açılış töreninde KADEM Orhangazi Teşkilatlanma sorumlusu Zöhre Çağlayan adına Sümeyye Erdoğan Bayraktar’a, Maide Tunçbilek tarafından bir tablo hediye edildi.