BAŞKAN ÇAĞLAYAN KAN BAĞIŞ TIRINI ZİYARET EDİP KAMPANYAYI BAŞLATTI

Yazdır / Tarih: 2016-12-05

Orhangazi’de kısa bir süre önce kurulan 15 Temmuz Kadın ve Demokrasi Derneği ile Türk Kızılay’ı tarafından başlatılan Kan Bağış Kampanyası Kaymakam Dr.Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ve Garnizon Komutanı Jand.Yzb.Ogün Demir’in katılımı ile Cumhuriyet Alanı’ndaki Türk Kızılay’ı tırında başlatıldı. Kampanyanın başlangıcında 15 Temmuz Kadın ve Demokrasi Derneği mensubu bayanlarla birlikte başlatılan kan bağış kampanyası 2 gün sürecek. Kampanya hafta sonuna kadar Kızılay Orhangazi Şubesi tarafından sürdürülecek.

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, kampanyanın başlangıcında Türk Kızılay’ı tırını ziyaret ederek kan bağışında bulunan vatandaşlarla sohbet edip duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti. Başkan Çağlayan, 1 kan 1 can sloganı ile kan bağış kampanyasının büyük önem taşıdığını belirterek, Orhangazi bugüne kadar bu tür kampanyalar noktasında başarılı ve duyarlı bir ilçe. Bu konuda destek veren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyor kutluyorum dedi.