BAŞKAN ÇAĞLAYAN KANDİL GELENEĞİNDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Yazdır / Tarih: 2016-05-23

Orhangazi’ye bağlı Yeniköy Mahallesi’nde yıllardır devam eden Kandil Geleneği Berat Kandili’nde de gerçekleştirildi. Yeniköy’de uzun yıllardır tüm mahalle sakinleri kandil günü ikindi namazı sonrasında mezarlıkta bir araya gelerek, şehitler için, ebediyete intikal etmiş yakınları için Mevlid okutup, Kuran-ı Kerimler okutuyorlar.

BAŞKAN ÇAĞLAYAN’DA KATILDI

Yeniköy’de Berat Kandilinde tüm mahalle sakinleri kadını, erkeği ve çocukları ile birlikte Yeniköy Mezarlığında bir araya geldi. Kandil programına Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Ak Parti ilçe başkanı Mustafa Kaya, meclis üyeleri Ak Partili yöneticiler de katıldı. Mezarlıkta edilen duaların ardından Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, vatandaşlarla tek tek kandilleşip mezarlık çıkışında da vatandaşlara belediyenin ikramı olan kandil simidi dağıttı.

Detaylı Bilgi Ve Fotoğraflar İçin Tıklayınız