BAŞKAN ÇAĞLAYAN KARDEŞ ŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI VE HEYETİNE AKŞAM YEMEĞİ VERDİ

Yazdır / Tarih: 2017-09-07

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Eşi Zöhre Çağlayan, Belediye başkan yardımcıları, Meclis üyeleri ile birlikte Makedonya’nın Vinica kenti belediye başkanı Emil Donçev, eşi ve beraberindekiler için bir akşam yemeği düzenledi. Yemekte konuşan Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Makedonya’dan gelen misafirleri Orhangazi’de ağırlamaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirterek, uzun yıllara dayanan dostluk ve kardeşliğin bugünlere kadar devam etmesi ayrı bir mutluluk. Biz onları misafir değil, ev sahibi olarak görüyoruz dedi. Çağlayan, birkaç yıldır farklı nedenlerden dolayı Vinica’yı ziyaret edemediklerine de vurgu yaparak, umuyorum ki yine bizler de sevgili dostum Emil Donçev ve Vinica’yı ziyaret etmek istiyoruz dedi. Çağlayan daha sonra Emil Donçev’e günün anısına bir çini vazo hediye etti. Kardeş şehir Vinica’nın belediye başkanı Emil Donçev ise başkan Çağlayan ve Orhangazi halkına teşekkür ederek, burada çok iyi ağırlandık. Kendimizi hiçbir zaman misafir gibi hissettirmedik. Bizler de sizleri ülkemize ve şehrimize bekliyoruz dedi.