BAŞKAN ÇAĞLAYAN, KAYMAKAM YILMAZ’LA BİRLİKTE HALK EĞİTİM’DE SURİYELİLER İÇİN AÇILAN KURSLARI ZİYARET ETTİ

Yazdır / Tarih: 2018-04-25

Kaymakam Dr.Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ve Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Karatosun Orhangazi Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde Türkiye genelinde 6 il, Bursa genelinde ise 7 ilçede başlatılan Suriyelilere yönelik kurs programını ziyaret ettiler. Suriyeli bayanlar için meslek edindirmeyi hedefleyen kursta Halk Eğitim Merkezi Müdürü Harun Avcı ve kurs eğitmenlerinden kurslarla ilgili bilgi alan Kaymakam Yılmaz ve Belediye Başkanı Çağlayan, Suriyeli kursiyerlerin diğer sorunlarını ve taleplerini de dinledi. Kaymakam Yılmaz ve Başkan Çağlayan daha sonra kurs gören Suriyeli annelerin çocuklarının Halk Eğitim binasındaki çocuk kreşini gezdiler.