BAŞKAN ÇAĞLAYAN KENT KONSEYİ GENÇLİK MECLİSİ ÜYELERİ İLE BULUŞTU

Yazdır / Tarih: 2016-12-05

Belediye Başkanı ve aynı zamanda Kent Konseyi Başkanlığı görevini de yürüten Neşet Çağlayan, Kaymakam Dr.Yalçın Yılmaz ile birlikte Orhangazi Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyeleri ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Kısa bir süre önce yeniden Gençlik Meclisi oluşumunu tamamlayan Kent Konseyi’nde Genel Sekreter Cem Alpay’ın da yer aldığı toplantıda başkan Çağlayan, Gençlerin sorun ve taleplerini dinledi.

Başkan Çağlayan, Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin yeni dönemde konferanstan, kültürel organizasyonlara kadar her alanda çalışma yürütmelerini istedi. Başkan Çağlayan, Gençlik Meclisi olarak Ocak ayında gerçekleştirilecek olan Sarıkamış Şehitlerini Anma programına Orhangazi’yi temsilen gençlik meclisinin gönderilmesini kararlaştırdığı toplantıda Gençlerin farklı programları ile ilgili de görüş alışverişinde bulundu. Başkan Çağlayan’ın gençlerle buluşmasında aynı zamanda yeni yılda yapılacak çalışmaların takvimi de masaya yatırıldı.