Menu

BAŞKAN ÇAĞLAYAN KÖPEK TOPLAMA MERKEZİNİ İNCELEDİ

Yazdır / Tarih: 2016-03-25

Orhangazi Belediyesi’ne ait İznik yolu üzerinde bulunan Mezbahane yanında Köpek toplama ve kısırlaştırma alanı yeni yapılan düzenlemelerle yenilendi ve daha modern malzemelerle çalışmalarını sürdürüyor. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, başkan yardımcıları Aydın Sancar ve Necmettin Şahin ile birlikte Köpek Toplama ve Kısırlaştırma Merkezi’ni gezerek buradaki son durum ve çalışmalar ile ilgili görevlilerden bilgi aldı. Orhangazi Belediyesi veterinerleri tarafından yürütülen bir kısırlaştırma çalışmasını da izleyen Başkan Çağlayan daha sonra köpek barınaklarını inceledi.



DAHA MODERN HALE GETİRDİK

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, sokak köpeklerini vatandaşlardan gelen talep ve şikayetler doğrultusunda toplayıp köpek bakım merkezine getirdiklerini belirterek, bakım merkezimiz uzun zamandır faaliyetlerini sürdürüyor dedi.  Çağlayan, toplanan köpeklerden kısırlaştırılması gerekenlerin burada veterinerler tarafından kısırlaştırmalarının yapıldığını ve bakım merkezine alındığını da belirterek, bu anlamda ekiplerimiz son derece profesyonel çalışmalar yürütüyorlar dedi. Başkan Çağlayan daha sonra köpek bakım merkezi ve tesisleri inceledi.


YENİ KEDİ EVLERİ GELİYOR

Öte yandan Orhangazi Belediyesi, önümüzdeki günlerde şehrin farklı bölgelerine yerleştirilecek olan yeni kedi barınma evlerini de hazırladı. Belediye tarafından yaptırılacak olan kedi evleri, tespit edilecek farklı bölgelere yerleştirilecek ve takım ile takibi de Orhangazi Belediyesi ekipleri tarafından yürütülecek.

 Detaylı Bilgi ve Fotoğraflar İçin Tıklayınız

Diğer Haberler