BAŞKAN ÇAĞLAYAN KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜ PERSONELİ İLE KAHVALTIDA BULUŞTU

Yazdır / Tarih: 2016-01-19

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ın birim müdürlükleri çalışanları ile kahvaltı buluşmaları devam ediyor. Başkan Çağlayan, Kültür Müdürlüğü Personeli ile kahvaltıda bir araya gelerek yeni yılın planlaması üzerinde çalıştı. Belediye Başkan yardımcılarının ve Kültür Müdürü’nün de hazır bulunduğu toplantıda başkan Çağlayan çalışanlar ile görüş alışverişinde bulundu.

ÖNCELİĞİMİZ VATANDAŞ MEMNUNİYETİ

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Kültür Müdürlüğü personeli ile gerçekleştirdiği toplantıda yaptığı değerlendirmede, Orhangazi Belediyesi’nin tüm birimleri ile kurumsal bir anlayış ile hizmet verme gayreti içinde olduğunu belirterek, birimlerimiz arasında Kültür Müdürlüğü’nün farklı bir işlevi var. Kültür Müdürlüğümüz vatandaş ile direk bire bir muhatap olan, sürekli temas halinde olan bir birimimiz. Dolayısıyla bünyesinde farklı branşları da barındıran Kültür Müdürlüğü personelimizin önceliği her zaman vatandaş memnuniyeti olmalıdır dedi. Çağlayan, İmar ve Fen işlerinin yanı sıra şehrin imarı, temizliği ve diğer tüm ihtiyaçlarını yürütürken önceliğimiz halkın talep ve beklentileri. Kültür Müdürlüğümüz ise bu noktada vatandaş ile sürkeli iç içe olan bir özelliğe sahip. Bu birimimizde taleplerin beklentilerin yerine getirilmesi yine vatandaş-belediye işbirliği ile ve hızlı şekilde yapılmak durumunda. El birliği ile hem vatandaşın memnuniyeti hem de şehrin tepeden tırnağa imarı için çalışmak durumundayız dedi.