BAŞKAN ÇAĞLAYAN KULÜPLER BİRLİĞİ TOPLANTISINA KATILDI

Yazdır / Tarih: 2018-01-31

Orhangazi Kulüpler Birliği Nadır Tesislerinde aylık toplantısını gerçekleştirdi. Orhangazi’deki futbol kulüplerinin üyesi olduğu Kulüpler Birliği, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ve Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Osman Kılıç’ın da katıldığı toplantıda tamamlanan alt ligler ve birinci amatör küme maçları ve gelişmeler değerlendirildi. Toplantıda ayrıca yeni başlayan İkinci amatör küme maçları ve takımların durumları görüşüldü. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan kulüp başkanlarının görüş ve önerilerini dinleyip kulüplerin taleplerini not aldı. Başkan Çağlayan, toplantıda yaptığı değerlendirmede bir çok yaş grubunda ve birinci amatör kümede şampiyonluklar yaşandığını ve bunun kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek, umuyorum ki ikinci amatör kümede de aynı başarıları göreceğiz dedi. Toplantıda ayrıca Kulüp Başkanları BASKF Başkanı Osman Kılıç’a sorunları ve beklentilerini anlattılar.