BAŞKAN ÇAĞLAYAN KURBAN PAZARINI GEZDİ

Yazdır / Tarih: 2018-08-29

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Ak Parti ilçe başkanı Fahrettin Uludağ, Meclis üyeleri ve Teşkilat mensupları ile birlikte Orhangazi Belediyesi Kurban Pazarını ziyaret etti. Buradaki esnafı tek tek dolaşan Başkan Neşet Çağlayan, Kurbanlık satan esnafa Kurban Bıçağı hediye etti. Başkan Çağlayan, kurban pazarı esnafına hayırlı işler dileklerini sundu, satışlar ile ilgili bilgi aldı.

Esnafla çay içti talepleri dinledi

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Kurban Pazarı ziyaretinin ardından pazarda kurulu bulunan çay ocağında vatandaşlar ve esnafla bir araya geldi. Esnafla sohbet eden başkan Çağlayan onlardan gelen görüş ve önerileri dinledi. Başkan Neşet Çağlayan esnaf ziyareti sırasında Mezbahane ve Kurban Pazarının bulunduğu bölgede yeni bir Et Kesim merkezi ve Kurban Pazarı inşa edileceğini belirterek, bu yıl içinde bu yeni ve modern tesisimizin de yapımına başlayacağız. Orhangazi hem İznik hem de Gemlik’e hitap edecek büyük ve modern bir et kesim tesisine de kavuşmuş olacak dedi.