BAŞKAN ÇAĞLAYAN LİSE ÖĞRENCİ TEMSİLCİLERİ İLE BULUŞTU

Yazdır / Tarih: 2016-12-02

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Orhangazi’deki liselerin temsilcileri ile akşam yemeğinde bir araya geldi. Ak Parti Lise yapılanmasının lise temsilcilerinin başkan Çağlayan’la buluşmasında Ak Parti ilçe başkanı Mustafa Kaya ve Gençlik Kolları Başkanı Bilal Özbey’de yer aldı. Belediye başkanı Neşet Çağlayan, lise temsilcileri ile gençlerin talepleri ve projeleri üzerine görüş alışverişinde bulundu. Liseli gençleri dinleyen başkan Çağlayan, gençliğe her zaman daha fazla önem verdiklerini belirterek, gençler sosyal ve kültürel alanda daha fazla aktif olmalı, sorumluluk almalı dedi. Çağlayan, Ak Parti’nin gençlere özel bir önem verdiğini de belirterek, seçilme yaşının 18’e çekilmesinden seçilmişler içindeki genç isim sayısına kadar bir çok konuda gençleri önemseyen bir hareketin mensuplarıyız.

Dolayısıyla Orhangazi’de gençlerin, lise, üniversite çağındaki gençlerin daha fazla sorumluluk alması gerekiyor dedi. Gençlerden gelecek her türlü çalışma ve projeye de belediye olarak açık olduklarını belirten Çağlayan, gençler öncülük etsin biz hayata geçirelim. Böylece ilçemize daha fazla katkı sunmuş olacağız dedi.