Menu

BAŞKAN ÇAĞLAYAN MAHALLE MUHTARLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Yazdır / Tarih: 2018-10-24

 Belediye Başkanı Neşet Çağlayan aylık Muhtarlar Toplantısını Nadır Tesislerinde gerçekleştirdi. Ak Parti İlçe başkanı Fahrettin Uludağ, Belediye Başkan yardımcıları, Belediye birim müdürleri ile 31 mahalle muhtarının katıldığı toplantıda ilk söz alan Muhtarlar Derneği Başkanı Kadri Ergen mahalle muhtarları ile sürekli istişare halinde olan Başkan Çağlayan’a teşekkür etti. Kadri Ergen, muhtarlarımızın mahalleleri ile ilgili hazırladıkları beklentilerin raporlaştırıldığını da belirterek, bu raporlar doğrultusunda çalışmalar yapılmasını bekliyoruz dedi. Ak Parti ilçe başkanı Fahrettin Uludağ ise göreve geldikten sonra 25 dış mahallenin tamamını gezip buradaki sorun ve talepleri tespit ettiklerini belirterek, bu beklentileri rapor halinde ilgili tüm kurumlarımıza ilettik. Sorunların hızla çözümü için uğraş veriyoruz dedi.  

Çağlayan; Kalan çalışmalar tamamlanacak

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, muhtarlarla aylık düzenli toplantıların son derece verimli geçtiğini de belirterek, bizler zaten sürekli sahadayız. Her mahallemizi sık aralıklarla ziyaret edip burada yapılması gerekenleri tespit edip hızlı bir şekilde çözmeye çalışıyoruz dedi. Başkan Neşet Çağlayan mahallelerde bugüne kadar alt yapıdan üst yapıya sosyal projelerden çiftçilerimiz için en önemli konu olan arazi yolları ve tanker dolum istasyonları konusunda bir çok çalışmayı yürüttük. Bundan sonraki süreçte kalan çalışmaları tamamlayacağız dedi.

Tek tek muhtarları dinledi

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan toplantının son bölümünde tüm muhtarlara tek tek söz vererek mahallelerin bekleyen sorunları ve taleplerini dinledi. 

 

Diğer Haberler