Menu

BAŞKAN ÇAĞLAYAN MAHALLE MUHTARLARI İLE PLANLAMA TOPLANTISI YAPTI

Yazdır / Tarih: 2017-10-11

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Başkan yardımcıları ve Belediye Birim Müdürleri ile birlikte Orhangazi’ye bağlı 31 mahallenin muhtarları ile Nadır Tesisleri’nde bir toplantı gerçekleştirildi. Mahallelerin acil ihtiyaçları ve taleplerinin yanı sıra önümüzdeki süreçte yapılacak olan çalışmalar ve hayata geçirilecek projelerin planlamasının yapıldığı toplantıda Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, 2017 yılı sonuna kadar bir çok mahallede alt yapıdan yol çalışmasına kadar yürütülecek olan hizmetlerin devam edeceğini, 2018 yılında ise alt yapı ihtiyacı olan mahallelerimizin bu çalışmalarını yapacağız dedi.

TEK TEK MUHTARLARI DİNLEDİ

Nadır Tesisleri’nde gerçekleştirilen toplantıda Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, mahalle muhtarlarını tek tek dinledi. Muhtarların talep ve mahallelerin acil ihtiyaçları ile ilgili notlarını alan Belediye Başkanı Çağlayan, tüm birimler ile birlikte mahallelerdeki eksikliklerin giderilmesi için çalışmalar yürüttüklerini ifade etti.

YATIRIMLAR DEVAM EDECEK

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, geride kalan süreçte bir çok mahallenin alt yapı ile üst yapı çalışmalarının tamamlandığını, planlamaya alınan bir çok mahallede de alt yapı çalışmaları ve üst yapı çalışmalarının bu yıl sonuna kadar başlatılacağını kaydetti. Mahallelerdeki ihtiyaçları sürekli muhtarlarla istişare halinde çözüme kavuşturmaya çalıştıklarını da belirten Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, istiyoruz ki hızlı bir şekilde tüm mahallelerimizin ihtiyaçlarını giderelim. Önümüzdeki 1 yıllık dönemde bazı mahallelerimizin doğalgaz çalışmaları bazı mahallelerimizin alt yapı çalışmaları başlatılacak. 2018 yılı içinde de tüm bu çalışmaları nihayetlendirip hizmete sokacağız. Bununla birlikte dış mahallelerimizde park alanlarından sosyal donatı alanlarına kadar bir çok hususta çalışmalar yürütüyoruz. Yeni hizmetlerimiz de devam eden dönemde tamamlanacak dedi.

Detaylı Bilgi ve Fotoğraflar İçin Tıklayınız

Diğer Haberler