BAŞKAN ÇAĞLAYAN MARMARA BELEDİYELER BİRLİĞİ MECLİS VE ENCÜMEN TOPLANTISINA KATILDI

Yazdır / Tarih: 2018-10-08

Marmara Belediyeler Birliği 2018 yılı II. Olağan Meclis Toplantısı’nı Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanının ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ın Encümen Üyeliği görevini de yürüttüğü Marmara Belediyeler Birliği’nin Edremit’te gerçekleştirilen toplantısı Birlik başkanı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal Başkanlığında gerçekleştirildi. 2018 yılı 2.Olağan Meclis toplantısının ana gündemini ise Marmara Denizi’nin kirliliğinin önlenmesi oldu. Meclis toplantısının ardından Başkan Çağlayan Birliğin Encümen toplantısına katılarak gündemdeki maddeleri görüştü.