BAŞKAN ÇAĞLAYAN MARZİM YÖNETİMİNİ AĞIRLADI

Yazdır / Tarih: 2017-08-23

Marmara Zeytin ve Gıda İşleme Merkezi (MARZİM) Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Sert ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ı makamında ziyaret etti. Marzim tesislerindeki bazı ihtiyaçlar ve talepler ile ilgili başkan Neşet Çağlayan ile görüşen Marzim Yönetim Kurulu başkanı Yüksel Sert, Marzim tesisleri ile ilgili de başkan Çağlayan’a bilgi aktardı. Başkan Çağlayan’dan haftada iki gün olan çöp toplama çalışmalarını artırmalarını isteyen Marzim yönetimi diğer talepler ile ilgili de başkan Çağlayan’a bilgi aktardı. Çağlayan ise çöp toplama günlerinin 2 günden 4 güne çıkarılmasına karar verdi. Marzim Yönetimi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’a Marzim tesisleri için yaptığı çalışmalardan dolayı da teşekkür etti.