BAŞKAN ÇAĞLAYAN MBB ENCÜMEN ÜYELİĞİNE SEÇİLDİ

Yazdır / Tarih: 2016-04-04

Başkan Çağlayan MBB Encümen üyesi seçildi

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, hafta sonu İstanbul’da yapılan Marmara Belediyeler Birliği 2016 yılı Olağan Genel Kurul toplantısında Birliğin Encümen Üyeliğine seçildi. Birlik tarihinde Orhangazi Belediyesi’ne ilk kez Marmara Belediyeler Birliği’nde encümen üyeliği verildi.

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Marmara Bölgesi’nden 6’sı büyükşehir olmak üzere 13 ilin ve 181 belediyenin üye olduğu Marmara Belediyeler Birliğinin 2016 yılının ilk Olağan Genel Kurulu Toplantısı'dan Türkiye'nin ikinci büyük birliğinin 7 kişiden oluşan Encümen Üyeliği görevine seçildi.

İLK KEZ

Orhangazi Belediyesi’nin de kurulduğu dönemden bu yana üyesi olduğu Türkiye’nin ikinci büyük Birliği olan Marmara Belediyeler Birliği’nde Orhangazi Belediyesi ilk kez encümen üyeliği seviyesinde temsil edilecek.

İLK TOPLANTISINI YAPTI

Başkan Çağlayan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr.Hasan Akgün, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak ile birlikte Marmara Belediyeler Birliği'nde yeni dönemde Encümen Üyeliği yapacak. Kongre sonrasında yeni seçilen Encümen üyeleri Birlik Başkanı Recep Altepe başkanlığında ilk toplantısını da gerçekleştirdi.