BAŞKAN ÇAĞLAYAN MECLİS TOPLANTISINDA DEĞERLENDİRMELERDE BULUNDU

Yazdır / Tarih: 2016-12-02

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Aralık ayı meclis toplantısının öncesinde tüm meclis üyelerine bir bilgilendirme yaptı. Başkan Çağlayan meclis toplantısında yaptığı açıklamalarda Kasım ayının belediye çalışmaları noktasında yoğun geçen bir ay olduğunu belirterek, Kasım ayı içinde Balgöç Sosyal Tesis ve Ticaret Merkezi’nin temellerini attık. İnşallah hızlı bir şekilde inşaatı tamamlayıp hizmete sokacağız dedi. Başkan Çağlayan, ayrıca Kültür merkezi ihalesinin kasım ayı içinde yapıldığını ve projenin yüklenici firmasının da belli olduğunu belirterek, altı otopark, üstü ise Kültür Merkezi ve Meydan Projesi olacak. Kültür Merkezimizi de hızlı bir şekilde tamamlayıp hizmete sokmayı hedefliyoruz dedi.

ASFALTTA YÜZDE 100 SEVİYESİNE ULAŞTIK

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, şehir merkezindeki asfalt çalışmalarında yüzde yüz seviyesine ulaştıklarını da belirterek, Hürriyet Mahallesinde kalan bölümde de asfaltlama çalışmalarımız tamamlandı. Şehir merkezinde kaldırım ve tamir tadilat işlerini bir yandan yürütüyoruz dedi. 2016 yılı için kaldırım çalışmalarının aralık ayı sonunda biteceğini de ifade eden Çağlayan, yeni yıl için yapılacak ölçüm ve tespitlerin ardından yeni bir çalışma daha başlatacağız dedi. Dış mahallelerde yoğun bir çalışma içinde olduklarına da vurgu yapan Çağlayan, dış mahallelerimizde bir çok noktada alt yapı çalışmalarımız sürüyor. Buna ilave olarak mahallelerimizin bağlantı yollarında asfalt çalışmaları yürütüyoruz. Şehir merkezinde eski kaymakamlık lojmanının olduğu bölgedeki kavşak çalışmamızı tamamladık. Şimdi yağışların durması ile birlikte peyzaj ve yeşillendirme çalışmaları yapacağız dedi.