BAŞKAN ÇAĞLAYAN MHP'NİN YENİ YÖNETİMİNİ AĞIRLADI

Yazdır / Tarih: 2016-09-22

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, MHP Orhangazi İlçe başkanı Necati Güneş ve yeni yönetimini makamında ağırladı. MHP’de genel merkez tarafından atanan yeni ilçe başkanı Necati Güneş, yeni yönetimi Başkan Çağlayan’a tanıttı. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, MHP’nin yeni yönetimine hayırlı olsun dileklerini sundu. Çağlayan, bu ülke için hizmet aşkı olan, bu ülke için memleket için kaygısı olan insanların siyaset arenasında elini taşın altına koyması son derece önemli. MHP’nin ilçe yöneticileri de elini taşın altına koyup, böyle bir sorumluluk üstlenmiş durumda. Yönetim kurulu üyelerini kutluyorum dedi.

MHP İlçe başkanı Necati Güneş, MHP’de yeni yönetimde olan insanların zaten siyasetin her zaman içinde olmuş insanlar olduklarını belirterek, bu ilçe için, bu ülke için bizim de çabalarımız ve mücadelelerimiz olacak. Bizlere destek olan herkese teşekkür ediyorum dedi.