BAŞKAN ÇAĞLAYAN MİLLETVEKİLİ ADAYI AHMET KILIÇ İLE BİRLİKTE DIŞ MAHALLERİ İLE BAYRAMLAŞTI

Yazdır / Tarih: 2018-06-18

AK Parti ilçe teşkilatı ile birlikte AK Parti Bursa Milletvekilleri Ahmet Kılıç, Vildan Yılmaz Gürel, Burcu Yaran, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Ak Parti ilçe başkan vekili Fahrettin Uludağ, teşkilat mensupları, Kadın ve Gençlik Kolları üyeleri ile birlikte bayramın üçüncü gününde de bayramlaşma ziyaretlerini sürdürdüler. Milletvekili adayları ve Başkan Çağlayan, Orhangazi’nin güney yakasında kalan Keramet, Çakırlı, Üreğil, Mahmudiye, Yeniköy, Cihanköy,  Ortaköy ve Örnekköy Mahallelerini gezerek burada vatandaşlarla bayramlaştılar. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ve Teşkilat mensupları günü Nadır Tesislerinde piknik yapan vatandaşları ziyaret ve bayramlaşma ile tamamladılar.