BAŞKAN ÇAĞLAYAN MUHARİP GAZİLER DERNEĞİ'NİN AİLE PİKNİĞİNE KATILDI

Yazdır / Tarih: 2017-08-23

Orhangazi Muharip Gaziler Derneği ve Orhangazi Belediyesi, Bursa ve bölgesindeki tüm Gazilerin aileleri ile birlikte katıldığı Geleneksel Gaziler Aile Pikniği İznik Gölü Orhangazi sahilinde bulunan Orhangazi Gaziler Derneği’nin piknik alanında gerçekleştirildi. Bursa Muharip Gaziler Derneği’ne üye Bursa ve ilçelerindeki tüm Gazilerin aileleri ile birlikte katıldığı piknik şölenine Bursa Vali Yardımcısı Ergün Güngör, Bursa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ahmet Hacıoğlu, Kaymakam Dr.Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Orhangazi Jandarma Komutanı Jand.Yzb.Ali Kamber, Bursa Muharip Gaziler Derneği başkanı Muzaffer Uyar, Orhangazi Şehit Aileleri Derneği üyeleri ve Orhangazi Muharip Gaziler Derneği Başkanı Halim Çokgüler katıldı. Piknik şöleninin açılış konuşmasını yapan ev sahibi konumundaki Orhangazi Gaziler Derneği Başkanı Halim Çokgüler yaptı. Çokgüler Bursa derneği ve Orhangazi Belediyesi’ne teşekkür etti. Bursa Muharip Gaziler Derneği başkanı Muzaffer Muzaffer Uyar ise Orhangazi’ye ev sahipliğinden dolayı teşekkür edip birlik ve beraberlik vurgusunda bulundu. Daha sonra söz alan Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, böyle bir organizasyonun düzenlenmesinden dolayı teşekkür ederek, bu ve benzer organizasyonlar birlik ve beraberliğimizin pekişmesine, birbirimizin dertleri ile daha yakinen ilgilenmemize de sebep oluyor. Dolayısıyla bu güzel organizasyonu düşünenleri tebrik ediyorum. Şehit yakınlarımız, gazilerimiz ve yakınları bizlerin canımız ciğerimizdir. Dertleri derdimizdir diyoruz bunu demekle kalmayıp icrai noktada da elimizden gelen her şeyi yapıyoruz dedi. Daha sonra konuşan Bursa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ahmet Hacıoğlu ise Bursa’da Gazilerin milli konularda son derece duyarlı olduğunu belirterek, her türlü etkinliğimizde bizlerin her zaman yanında oluyorlar. Bu tablo inanın başka illerde yok. Bu, Bursa’ya özel bir durum dedi. Programda son olarak konuşan Bursa Vali Yardımcısı Ergün Güngör, Bursa ve ilçelerindeki Gaziler Derneği’nin çok güzel birlik ve beraberlik örneği sergilediklerini ifade etti.