BAŞKAN ÇAĞLAYAN MUHTARLARI AĞIRLADI

Yazdır / Tarih: 2017-10-25

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, muhtarları ağırladı. 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle Orhangazi Muhtarlar Derneği Başkanı Kadri Ergen ve Orhangazi’ye bağlı 31 Mahallenin muhtarları Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ı makamında ziyaret etti. Kadri Ergen, Muhtarlar Günü etkinlikleri ile ilgili belediye başkanı Neşet Çağlayan’a bilgi aktardı. Çağlayan, muhtarların yerel yönetimler için en önemli yol arkadaşları olduğunu belirterek, bizler Orhangazimize en güzel hizmetleri üretirken, muhtarlarımızla istişare ve irtibat halinde yürüyerek onlardan gelen talepleri yerine getirmeye ve mahallelerimizin tüm sorunlarını gidermeye gayret ediyoruz dedi. Belediye başkanı Neşet Çağlayan Muhtarlar Günü nedeniyle Kadri Ergen’e bir de tablo hediye etti.