BAŞKAN ÇAĞLAYAN MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Yazdır / Tarih: 2016-09-20

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Ak Parti ilçe başkanı Mustafa Kaya ile birlikte Orhangazi’ye bağlı 31 mahallenin muhtarları ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. İncir Kafe’de düzenlenen toplantıda Başkan Çağlayan, muhtarların talep ve acil ihtiyaçlarını dinledi.

MAHALLELERİMİZİN TÜM EKSİKLERİNİ GİDERECEĞİZ

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Çarşamba günü Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve tüm ilçe belediye başkanlarının katılacağı Orhangazi’deki toplantı öncesinde muhtarların önemi meselelerini dinledi. Başkan Çağlayan toplantı öncesinde yaptığı konuşmada, Belediye olarak tüm mahallelerdeki sorun ve ihtiyaçların giderilmesi için çaba harcadıklarını belirterek, Büyükşehir Belediyemizin de özellikle dış mahallerimize ciddi yatırımları oldu. Bundan sonraki süreçte tüm mahallelerimizin ihtiyaçları ve eksiklikleri Büyükşehir Belediyemiz ve Orhangazi Belediyesi tarafından giderilecek dedi.

MUHTARLAR SORUNLARINI AKTARDI

Daha sonra Orhangazi’ye bağlı 31 Mahallenin muhtarları söz alarak sırasıyla mahallelerindeki ihtiyaç ve eksiklikleri anlattılar.