Menu

BAŞKAN ÇAĞLAYAN MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ, FESTİVALİ MASAYA YATIRDI

Yazdır / Tarih: 2016-11-01

 

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Kaymakam Dr.Yalçın Yılmaz ile birlikte muhtarlarla bir toplantı gerçekleştirdi. Muhtarlar Derneği lokalinde gerçekleştirilen ve Muhtarlar Derneği Başkanı Kadri Ergen ile 31 Mahallenin muhtarlarının katıldığı toplantının ana gündemini ise Zeytin ve Turşu Festivalleri oluşturdu.

MUHTARLIKLAR KATILIIN ARTIRILMASI İÇİN ÇALIŞMA YAPACAK

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan toplantıda festivallerin önemine vurgu yaparak, bölgemiz zeytin diyarı bir bölge. Zeytinimizin değerini artırmak, tanıtımını daha fazla yapabilmek için festival son derece önemli. Aynı şekilde Turşu Festivali de bizim için son derece önem arzediyor. Muhtarlıklarımızın festivallere katılımını artırmaları ve bu yönde çalışmalar yapmalarını istiyoruz dedi.

MASRAFLAR BELEDİYEDEN, KERVAN GEÇİŞ PROGRAMI MUHTARLARDAN

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Zeytin Festivali’nin en önemli olmazsa olmazlarından birisinin de kervan geçiş yarışması olduğunu belirterek, son yıllarda festival kervan geçiş yarışmalarında katılımın düşük olduğunu görüyoruz. Bu noktada tüm mahalle muhtarlıklarımıza görevler düşüyor. Kervan geçiş yarışmasına katılımın daha fazla olmasını istiyoruz. Muhtarlıklarımızın hazırlayacakları kortejlerle ilgili masrafları bizler karşılayacağız. Kervan geçişine hazırlanmak ise muhtarlıklarımızın ve okul idarelerimizin görevi olacak. Coşkulu ve katılımın yüksek olduğu bir festival yapmak için uğraşacağız hep birlikte dedi.

MUHTARLARIN SORUNLARI DİNLENDİ

Toplantının son bölümünde ise Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ve Kaymakam Dr.Yalçın Yılmaz, muhtarların sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Detaylı Bilgi ve Fotoğraflar İçin Tıklayınız 

Diğer Haberler