Menu

BAŞKAN ÇAĞLAYAN MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ, MAHALLELERDE YAPILACAK ÇALIŞMALARIN PLANLAMASINI YAPTI

Yazdır / Tarih: 2018-07-17

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Aylık Muhtarlar toplantısını Nadır Tesislerinde gerçekleştirdi. 6 Merkez, 25 de dış mahalle olmak üzere toplam 31 Mahalle muhtarının yanı sıra, Belediye Birim Müdürleri ve Bürokratların da katıldığı toplantıda Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, mahalle muhtarlarını tek tek dinleyip yapılacak çalışmalar ile ilgili planlama yaptı.

Muhtarlar tek tek konuştu

Toplantıda Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, tüm mahalle muhtarlarını tek tek dinleyip mahallelerin öncelikli çalışmaları ile ilgili notlarını aldı. Muhtarlar Derneği Başkanı Kadri Ergen, başkan Çağlayan’ın her ay muhtarlar toplantısı yapmasının çok verimli olduğunu belirterek, bu uygulamadan dolayı başkanımıza teşekkür ediyorum dedi.

Her mahalleye her hizmet yapılacak

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, dış mahallelerde tüm mahallelerin alt yapı sorunlarının teker teker giderildiğini belirterek, bunun yanı sıra üst yapı ve sosyal donatı alanları ile ilgili de çalışmalarımız sürekli devam ediyor. Özellikle çiftçilikle geçinen mahallelerimizde arazi yolları, tanker dolum ihtiyaçları ile çiftçilerimizin de işlerini kolaylaştırmak için sürekli çalışıyoruz dedi.

Öncelik sırasına göre tüm çalışmalar yapılacak

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, mahallelerin öncelik sıralamasına göre tüm ihtiyaçlarını gidereceklerini de belirterek, bu konuda tüm birimlerimizle birlikte yoğun bir çalışma temposu içindeyiz dedi. Çağlayan, her mahallenin her hizmetten yararlanması için de yoğun mesai harcadıklarını belirterek, muhtarlarımızla koordinasyon içinde bu çalışmalarımızı yürütüyoruz dedi.

Detaylı Bilgi ve Fotoğraflar İçin Tıklayınız

Diğer Haberler