Menu

BAŞKAN ÇAĞLAYAN, MUHTARLARLA YILIN İLK TOPLANTISINI YAPTI

Yazdır / Tarih: 2017-01-05

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Orhangazi’ye bağlı 31 Mahallenin muhtarları ile 2017 yılının ilk toplantısını yaptı. Sık sık muhtarlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, toplantıda Muhtarların sorunlarını dinledi.

TÜM BAŞKAN YARDIMCILARI VE MÜDÜRLER HAZIR BULUNDU

2017 yılının ilk toplantısında Mahalle muhtarları ile buluşan Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, toplantıda 2017 yılının projelerini masaya yatırdı. Belediye Başkanı Çağlayan’ın yanı sıra, Belediye Başkan yardımcıları ve tüm Birim Müdürlerinin katıldığı toplantıda açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, tüm birimler ve Büyükşehir Belediyesi ile birlikte 2017 yılının planlamasını yaptıklarını belirterek, şehir merkezinin yanı sıra dış mahallelerimizde de 2017 yılında bir çok projenin başlatılacağını, bir çok çalışmanın ise tamamlanacağını belirtti. Yılın ilk toplantısında Muhtarları dinleyip acil ihtiyaçları planlamaya dahil etmek, şubat mart ayında yeniden bir araya gelip belirlenen sorun ve ihtiyaçların ne kadarının yapılıp ne kadarının başlama aşamasında olduğunu tespit etmek istiyoruz dedi.

MUHTARLAR SORUNLARINI VE TALEPLERİNİ ANLATTI

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ın muhtarlar ile yaptığı toplantıda daha sonra sırası ile tüm mahalle muhtarları söz alarak taleplerini ve acil ihtiyaçlarını anlattılar. Muhtarlar, 2017 yılında yapılması planlanan, yada uzun ve kısa vadede çözülmesini istedikleri ihtiyaçlarını başkan Çağlayan ile paylaştı. Muhtarları tek tek dinleyen Başkan Çağlayan, muhtarlardan gelen talepleri dinleyip 2017 planlamasına dahil edildi.

 Detaylı Bilgi ve Fotoğraflar İçin Tıklayınız

Diğer Haberler