Menu

BAŞKAN ÇAĞLAYAN NAKLİYECİ ESNAFI İLE BULUŞTU

Yazdır / Tarih: 2016-12-19

 

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Ak Parti ilçe başkanı Mustafa Kaya, Başkan Yardımcısı Necmettin Şahin ve Meclis üyesi Serkan Ateş ile birlikte Orhangazi Taşıyıcılar Kooperatifi’ni ziyaret etti. Kooperatif Başkanı Beytullah Güneş ve nakliyeci esnafı tarafından misafir edilen Başkan Çağlayan ve İlçe başkanı Mustafa Kaya, nakliyeci esnafı ile görüştü.

 

BİRLİK BERABERLİK MESAJLARI

Ziyarette ilk konuşan Taşıyıcılar Kooperatifi başkanı Beytullah Güneş, kooperatif ziyaretinden dolayı Başkan Çağlayan ve ilçe başkanı Mustafa Kaya’ya teşekkür etti. Dah sonra söz alan Ak Parti ilçe başkanı Mustafa Kaya  Türkiye’nin zor bir süreçten geçtiğini belirterek, bu süreci esnafımız, bürokratımız, siyasetçimiz, toplumun tüm kesimleri bir araya gelerek atlatacağız dedi. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Taşıyıcılar Kooperatifi’nin Orhangazi’nin en önemli değerlerinden birisi olduğunu belirterek, yıllardır nakliyeci esnafımızla iç içe yaşadık. Onların sorunlarına çözüm bulmaya çalıştık. Bugün de yine bunun için buradayız dedi.

 

YENİ YER SORUNU YAKINDA ÇÖZÜLECEK

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Taşıyıcılar Kooperatifinin daha büyük bir yer ihtiyacını bildiklerini ve bu konuda yoğun bir şekilde çalıştıklarını belirterek, daha önce de belirttiğimiz gibi İznik gölü sahilinde Orhangazi Belediyesi’ne ait bir arsayı Taşıyıcılar Kooperatifimize tahsis ediyoruz. Bu tahsis için de ekibimizle birlikte çalışıyoruz. Bu arsanın kooperatifimize tahsisi ile birlikte Taşıyıcılar Kooperatifi için daha geniş ve rahat bir mekan kazandırmış olacağız. Kooperatifimiz mevcut bulunduğu yeri ise yine ticari anlamda değerlendirip ekonomisini de güçlendirecektir dedi.

 

KOOPERATİFİMİZİN YANINDAYIZ

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ve ilçe başkanı Mustafa Kaya daha sonra kooperatif mensuplarından gelen soruları yanıtladı. Başkan Çağlayan bir nakliyeci esnafının sanayi kuruluşları ile zaman zaman görüş ayrılıkları yaşadıkları yönündeki görüşüne başkan Çağlayan, biz her konuda her zaman nakliyeci esnafımızın yanında yer aldık, bundan sonra da yer almaya devam edeceğiz dedi.

Detaylı Bilgi ve Fotoğraflar İçin Tıklayınız

 

Diğer Haberler