BAŞKAN ÇAĞLAYAN NARLICA'DA KURAN KURSU ÖĞRENCİLERİNİN PROGRAMINA KATILDI

Yazdır / Tarih: 2018-08-29

Orhangazi’ye bağlı Narlıca Mahallesinde açılan yaz kuran kursları kapanış töreni ile tamamlandı. Diyanet İşleri Başkanlığı gözetiminde açılan ve çok sayıda öğrencinin katıldığı Narlıca Yaz Kuran Kursu için kapanış töreni düzenlendi. Törene Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Ak Parti ilçe başkanı Fahrettin Uludağ, mahalle muhtarı, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda öğrenciler Kurs boyunca öğrendikleri bilgileri izleyicilerle paylaştılar. Hadis, ilahiler ve minik öğrencilerin temsili Kabe tavafları izleyenler tarafından büyük ilgi görürken, program sonunda Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ve diğer davetliler kurslarda birincilik elde eden farklı yaş kategorilerindeki çocuklara çeşitli hediyeler takdim etti.