Menu

BAŞKAN ÇAĞLAYAN ODA VE KOOPERATİF BAŞKANLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Yazdır / Tarih: 2018-04-25

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, sektörel toplantıların yanı sıra farklı sektörlerin temsilcileri ile toplantılarını sürdürüyor. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Başkan yardımcıları ve Meclis üyelerinin de katıldığı toplantıda Orhangazi’deki oda ve kooperatif başkanları ile bir araya geldi. Sezgin Izgara’nın yeni işyerinde gerçekleşen toplantıya Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ın yanı sıra Orhangazi TSO başkanı Erol Hatırlı, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Turgay Durmuş, Şoförler Odası Başkanı Ali Sevinç, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Güler, Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Şükrü Çoklar, Minibüsçüler ve Küçük Otobüsçüler Kooperatifi Başkanı Davut Zengin, Orhangazi Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Beytullah Güneş Fırıncılar Kooperatifi Başkanı Yusuf Matur, Ziraat Odası Başkanı Hasan Cevizlidere, Marmarabirlik Orhangazi Tarım Satış Koopeatifi Başkanı Remzi Bayram, oda ve kooperatif yöneticileri katıldı.

 

Şehre birlikte değer katıyoruz

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, kenti ilgilendiren çalışmalar ve planlamalar ile ilgili oda ve kooperatif Başkanlarına bilgi aktarırken, Orhangazi’de en fazla önemsediği konunun tüm oda ve kooperatiflerle bu kente değer katmak olduğunu belirterek, bizler yerel yöneticiler, sizler de STK temsilcileri olarak bu kent için yapılabilecek herşeyi yapmak için çalışıyoruz. Yeri geldiğinde birbirimize güç verip bu kent için bir şeyler yapmanın gayretini yaşıyoruz dedi.

 

Karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu

Toplantıda daha sonra başkan Çağlayan ile oda ve kooperatif başkanları farklı konularda karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

 

Diğer Haberler