BAŞKAN ÇAĞLAYAN ORGÖÇ VE HÜRSPOR İÇİN YENİ BİNA SÖZÜ VERDİ

Yazdır / Tarih: 2015-12-28

Orhangazi Rumeli Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği’nin hafta sonu yapılan Olağan Genel Kurul toplantısına katılan Belediye Başkanı Neşet Çağlayan burada yaptığı konuşmada hem ORGÖÇ hem de Hürspor için yeni bir bina inşa edeceklerini ifade etti. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, ORGÖÇ kongresinde yaptığı konuşmada ORGÖÇ’ün balkanlardaki soydaşlarımızla olan bağlantılarımızı devam ettirmemiz bakımından büyük bir öneme sahip olduğunu belirterek, eski Yugoslavya, bugünkü Makedonya, Bosna Hersek, Kosova ve Arnavutluk gibi ülkelerde halen ata yadigarı soydaşlarımız yaşıyor.

ORGÖÇ olarak sizler buralarda yaşayan soydaşlarımız için çalışacaksınız, sizin her türlü çalışmalarınıza ise bizler destek olacağız dedi. Başkan Çağlayan Hürriyet Mahallesinde ORGÖÇ’ün bulunduğu mevcut binanın yıkılarak yerine iki katlı ve donanımlı yeni bir bina inşa edeceklerini de belirterek, yapılacak yeni binamız hem ORGÖÇ lokali hem de sosyal tesis olarak hizmet verecek. Yine aynı binada bir de Hürspor için yeni lokal ve sosyal tesis inşa edeceğiz. Bu projemizi de umuyorum yeni yılla birlikte başlatacağız dedi.