Menu

BAŞKAN ÇAĞLAYAN ORHANGAZİ BELEDİYESPOR’A AKŞAM YEMEĞİ VERDİ

Yazdır / Tarih: 2017-08-16

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Erzurum Palandöken’de kamp çalışmalarını sürdüren Orhangazi Belediyespor’un kampını ziyaret etti. Kulüp başkanı Necmettin Şahin ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte futbol takımının kampını ziyaret eden Çağlayan futbolculara moral verdi.

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan futbolcular ve teknik heyete akşam yemeği verdi. Akşam yemeğine Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’de katıldı. Teknik direktör Zafer Yıldız Belediye başkanı Neşet Çağlayan’a kulüp forması hediye etti. Belediye başkanı Neşet Çağlayan, yemekte futbolculara yaptığı konuşmada bu sezon başarılı olabilmek için tüm şartların mevcut olduğunu belirterek bizler elimizden geleni yapıyoruz. Tüm şehir bir olup bu sezon başarıyı yakalamak istiyoruz dedi.

Orhangazi Belediyesporlu futbolcuların akşam yemeği programına Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’de katıldı. Sekmen, futbolda başarının çok çalışmaktan ve iyi bir takım olmaktan geçtiğini belirterek, sizler inanıp mücadele edeceksiniz. Hedefleriniz olacak. Bu hedeflere takım halinde yürürken futbolcular da bireysel hedeflerine ulaşmış olacak dedi. Mehmet Sekmen, Erzurumspor örneğini vererek, Erzurumspor olarak 2 yılda üçüncü ligden PTT 1.lige yükseldik. Zor günler geçirdik ama başardık. Sizler de başarabilirsiniz dedi. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Mehmet Sekmen’e ev sahipliğinden dolayı teşekkür etti.

Detaylı Bilgi ve Fotoğraflar İçin Tıklayınız

Diğer Haberler