BAŞKAN ÇAĞLAYAN ORHANGAZİSPOR'U AĞIRLADI

Yazdır / Tarih: 2017-01-16

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Orhangazispor’u ağırladı. Pazar günü başlayacak olan 3.lig ikinci yarı maçları öncesinde Orhangazispor Kulübü Başkanı Cem Kapitan ve yöneticiler, Teknik Direktör Zafer Yiğit ve teknik heyet ile tüm futbolcu kadrosu, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ı makamında ziyaret etti. Belediye Başkanı Çağlayan’a çiçek veren Takım Kaptanı Mehmet Ayaz ve Teknik heyet, takıma desteklerinden dolayı Başkan Neşet Çağlayan’a teşekkür etti. Kulüp Başkanı Cem Kapitan takımın son durumu ile ilgili başkan Çağlayan’a bilgi aktarırken, takıma maddi ve manevi desteğinden dolayı da Çağlayan’a camia adına teşekkür etti. Başkan Neşet Çağlayan, ilk yarıdaki başlangıcın aynısını ikinci yarıda da beklediklerini belirterek, umuyorum ki takımımız ikinci yarıda özlediğimiz arzuladığımız başarıya ulaşacaktır. Sizler başarı çıtasını sürekli yukarı taşıdıkça bizler de size olan desteğimizi bir üst seviyeye çıkaracağız dedi. Çağlayan Orhangazispor’un kent için önemli bir marka olduğunun da altını çizerek, tüm camia kenetlenip ikinci yarıda hedeflenen play off grubuna kalmayı arzu ediyoruz. Bu konuda bizler üzerimize düşeni yaptık, bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz diye konuştu.