Menu

BAŞKAN ÇAĞLAYAN ORTAKÖY MAHALLE MECLİSİNDE ORTAKÖY SAKİNLERİ İLE BULUŞTU

Yazdır / Tarih: 2018-02-15

 Orhangazi Belediyesi bir akşamda iki mahallede Mahalle meclisi gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ın başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve belediye birim müdürleri ile birlikte gerçekleştirdiği Mahalle meclisleri Cihanköy ve Ortaköy ile devam etti.

 İLK TOPLANTI CİHANKÖY’DE YAPILDI

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Ak parti ilçe başkanı Mustafa Kaya’nın da katıldığı mahalle meclislerinin önceki akşamki ilkini Cihanköy’de gerçekleştirdi. Mahalle Muhtarı Erdal Kaya ve mahalle sakinlerinin katıldığı mahalle meclisinde konuşan Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Mahalle meclislerinin kendi yaptıkları çalışmaları anlatmak için değil, bizzat vatandaşın ayağına giderek onların sorun ve önerilerini dinlemek için tertip edildiğini ve bir çok mahallede bu çalışmayı yaptıklarını belirterek, Cihanköy mahallemizde de sizleri dinlemek için geldi dedi. Başkan Çağlayan, Cihanköy Mahallesinde yaz döneminde öncelikli olarak yapılacak çalışmaları mahalle sakinleri ile paylaştı. Çağlayan Cihanköy mahalle içinde parke yapılacak olan bölgelerde çalışmaları bu yıl içinde tamamlayacağız dedi. Çağlayan daha sonra mahalle sakinlerinden gelen talep ve görüşleri dinledi.

 SONRAKİ DURAK ORTAKÖY

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ve ekibi daha sonra Ortaköy Mahalle meclisine katıldı. Ortaköy’de kahvehaneleri gezerek vatandaşlarla sohbet eden Başkan Çağlayan, daha sonra Mahalle meclisini gerçekleştirdi. Başkan Çağlayan, Ortaköy mahallesinin bugün için en önemli sorununun içme suyu meselesi olduğunu belirterek, bu sorunu yaz dönemine kadar gidermiş olacağız dedi. Çağlayan, Ortaköy’de yapılacak çalışmalar olduğunu belirterek, hem Büyükşehir Belediyemiz hem de Orhangazi Belediyesi olarak mahalle arazi yolları, dere ıslah çalışmaları ve bağlantı yolları ile ilgili çalışmaların bu yaz döneminde yapılacağını kaydetti.

 CİHANKÖY VE ORTAKÖY YOLU SICAK ASFALT YAPILACAK

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, yaz döneminde Yeniköy yol bağlantısından Cihanköy ve Ortaköy mahallesine kadar uzanan bölümün sıcak asfaltla kaplanacağını ifade etti.

 KAYA; BİZ HİZMET İÇİN VARIZ

Ortaköy’deki mahalle meclisinde konuşan Ak Parti ilçe başkanı Mustafa Kaya, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’a teşekkür ederek, 2014 yılında AK Parti belediyeciliğinde göreve başladıklarında verdikleri sözleri yerine getirmenin gayreti içinde olduklarını belirterek, bizde tek gaye hizmettir. Bu konuda belediyemiz ve bizler geceli gündüzlü çalışıyoruz dedi. Ortaköy mahalle meclisi, mahalle sakinlerinin görüş ve önerilerinin dinlenmesi, gelen taleplerin alınması ile sona erdi. 

Detaylı Bilgi ve Fotoğraflar İçin Tıklayınız

 

Diğer Haberler